wadloopboek ” het wad,te voet”

Het boek “het wad,te voet” is een ode aan het wadlopen en geeft aan de hand van de foto’s van Henk Postma een beeld van alles wat een wadloper tegen kan komen tijdens zijn oversteek of naar een andere bestemming op het wad. Daarbij valt te denken aan de landaanwinningswerken, de kwelder, geulen, prielen, slenken en sporen in het zand of slik. Ook is er aandacht voor de historie en opkomst van het wadlopen.

Met heldere teksten van Eveline Poll krijg je als lezer in 204 pagina’s een fascinerend beeld van de veelzijdigheid van het Waddengebied, vanuit het perspectief van de wadloper.
Het boek is vanaf half november te koop via www.wad-mooi.nl en in de boekhandel, à 24,95.


Fotografie: Henk Postma
Tekst en concept: Eveline Poll

[AFG_gallery id=’21’]

ISBN: 9789492052292